Сервис за корисници на vintrica

Употребата на електронската вињета е многу едноставна. Ве молиме да ги разгледате нашите Често поставувани прашања пред да ја контактирате нашата служба за корисници. Обично, таму брзо ќе најдете одговор на Вашето прашање. Доколку имате натамошни прашања во врска со Вашето регистрирање или Ви е потребна помош, на располагање во секое време Ви стои нашата љубезна служба за корисници.
Внимание!
Ние ја нудиме нашата поддршка само на германски и англиски.
Поддршка по е-пошта

Напишете ни е-порака. Ќе го обработиме Вашето прашање што е можно поскоро.

Напиши е-порака »

Барај нарачка