Eлектронска вињета за Словачка

Едноставно. Oнлајн. плаќаат патарина.

Доколку сакате да користите автопатишта и одредени експресни патишта во Република Словачка, потребна Ви е вињета. Веќе неколку години во Словачка важи електронска вињета. Повеќе не морате да лепите налепници на Вашето ветробранско стакло, туку можете удобно онлајн да ги регистрирате Вашите регистарски таблички.

Нашиот Сервис www.sk-vignette.com ќе го направи регистрирањето наместо Вас. Регистрирањето на Вашите регистарски таблички трае само некоку минути. Како независен давател на услуги, ние веднаш ќе ги регистрираме Вашите регистарски таблички во словачкиот систем за патарини.

Доволно е само едно онлајн регистрирање. На Ваше барање, електронската вињета може да важи веднаш!

Вкупни цени со вклучен ДДВ и надоместок за услуга за обезбедување на онлајн порталот. Ќе најдете список во последниот чекор за нарачка.

Избери возило:

Возила < 3,5 тони

До 3,5 тони вкупна тежина

Приколки

Над 3,5 тони вкупна тежина

Aвтоматско продолжување

Со vintrica, вашата вињета автоматски се продолжува - од година во година!

Никогаш повеќе нема да заборавите да ја продолжите и избегнувате скапи казни за патарина.
Не сакате продолжување? Можете навремено да се откажете – без никаков ризик за Вас!
Секоја година автоматски ќе имате важечка годишна вињета.

Повеќе информации

Изберете електронска вињета

Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.

Платете безбедно онлајн

Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.

Продолжете да возите релаксирано

Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.

Никогаш повеќе не лепете! Никогаш повеќе не чекајте во редица!

Со е-вињетата повеќе не треба да излегувате од автопатот за да купите налепница. Камерите на улиците ја снимаат вашата регистарска табличка и ја споредуваат со базата на податоци.

Платете безбедно онлајн
Mastercard Visa Paypal American Express GooglePay

Дигитална годишна вињета

Безгрижно во текот на целата година со дигиталните годишни вињети.

Купи сега