Чекор 1
изберете вињета
Чекор 2
Внесете возило
Чекор 3
Проверете и избркајте
Словачка
Приколки
Избери електронска вињета:

Следниве вињети се достапни за вашата посакувана земја на дестинација.

10 дена
15,21 US$
30 дена
21,55 US$
365 дена
74,46 US$
1 година
74,46 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.