Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши

Категорија на возило:

Возила < 3,5 тони
До 3,5 тони вкупна тежина
Под ова спаѓаат сите возила со максимална технички дозволива вкупна тежина од 3,5 тони, особено патнички возила и кампери. За возила со помалку од четири пневматици не е потребна вињета (како на пр. моторцикли и трицикли).

Избери електронска вињета:

10 дена
Оваа електронска вињета важи 10 дена од почетокот на важноста.
16,66 US$
30 дена
Оваа електронска вињета важи 30 дена од почетокот на важноста.
21,30 US$
365 дена
Оваа електронска вињета важи 365 дена од почетокот на важноста.
63,79 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.