Eлектронска вињета за Словачка

Доколку сакате да користите автопатишта и одредени експресни патишта во Република Словачка, потребна Ви е вињета. Веќе неколку години во Словачка важи електронска вињета. Повеќе не морате да лепите налепници на Вашето ветробранско стакло, туку можете удобно онлајн да ги регистрирате Вашите регистарски таблички.

Нашиот Сервис sk-vignette.com ќе го направи регистрирањето наместо Вас. Регистрирањето на Вашите регистарски таблички трае само некоку минути. Како независен давател на услуги, ние веднаш ќе ги регистрираме Вашите регистарски таблички во словачкиот систем за патарини.

Доволно е само едно онлајн регистрирање. На Ваше барање, електронската вињета може да важи веднаш!

Вкупни цени со вклучен ДДВ и надоместок за услуга за обезбедување на онлајн порталот. Ќе најдете список во последниот чекор за нарачка.
Изберете електронска вињета
Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.
Платете безбедно онлајн
Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.
Продолжете да возите релаксирано
Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.
Платете безбедно онлајн
Mastercard, VISA, PayPal GooglePay